torsdag 13. august 2009

Festen tilbake på Ullevaal

VM drømmen lever etter storseier mot Skottland

Helt frem til klokken 19.30 igår (12/8-09) var landslaget bestående av en tropp som for mange ikke kunne noe som helst.

Etter å ha slått Skottland med én mann mer, 4-0. Blir det flere steder spekulert om dette er vendepunktet i norsk fotball. Nils Johan Semb var en av det som sa dette, når både U-21 og A-landslaget ledet 3-0.
VG oppfordrer idag folket om å gi terningkast til heltene. Heltene? Har vi akkurat kvalifisert oss til VM, eller hva menes med heltene? Heltene som plyndret over Skottland med én mann mer og for en gang skyld greide å sette de fleste frisparkene i mål?

En kamp mot et middelmådig landslag, som før kampstart var svekket, er nok til at vi er tilbake på 2.plass på Fifa-rankingen. Hva er det som skjer når fotballeksperter landet rundt genierklærer landslaget for hver eneste seier?? Alle hyller det norske landslaget, om vi så hadde KNUST, BANKET og LATTERLIGGJORT Malta 1-0.

Jeg gleder meg til å se de såkalte heltene i aksjon neste kamp jeg. For da er jeg redd heltene er klar over at de er superhelter, Beckham, Messi, Gerrard, og da vet vi jo hvordan de også spiller. Det burde de som ser på landslaget som helter være klar over.
For hvem valset over et stjernespekket tysk landslag, som ikke hadde tapt hjemme på to år, men som tapte neste kamp mot et redusert Sør- Afrika?

I England har Capello advart spillerne sine om å ikke bli for kjepphøye, etter å ha utlignet Nederlands 2-0 ledelse. Hadde dette vært Norge, ville det blitt ekstra nyhetsendinger og -Les mer om landslaget på side 3,4,5,6,7,9,10.23,24,25,27,28, 41, 43, 44, 45

Lykke til, men noe mesterskap blir det ikke før vi får Guus Hiddink :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar